Lezingen

Op zoek naar een inspirerende en motiverende lezing voor je evenement of bijeenkomst?

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Met mijn jarenlange ervaring als spreker en coach, kan ik een boeiende en interactieve lezing verzorgen over diverse onderwerpen zoals persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, stressmanagement voor hond en eigenaar en hoe hierin balans te houden!

 

De basis methodiek van hondencentrum Loenatiks is gebaseerd op je hond echt leren kennen; wat heeft deze nodig om stabiel en gelukkig te leven. Hierbij staat het opbouwen van een goede band tussen eigenaar en hond centraal. De trainingen zijn gericht op het stimuleren van gewenst gedrag en het voorkomen of ombuigen van ongewenst gedrag.

 

Tijdens de lezing zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals:

  • het belang van een goede socialisatie en opvoeding, ongeacht de leeftijd
  • het herkennen en omgaan met stresssignalen bij honden
  • het oplossen van gedragsproblemen zoals angst, agressie of uitvallen.

 

Geen oppervlakkige antwoorden maar juist de diepte in om verbanden te leggen.

 

Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan het belang van een goede communicatie tussen eigenaar en hond, het stellen van duidelijke grenzen en het consequent zijn. Ook zal er worden ingegaan op het belang van je bewust te zijn van je eigen invloed en interacties.

Door het volgen van deze lezing kunnen deelnemers meer inzicht krijgen in het gedrag van honden en handvaten krijgen om hier op een positieve en effectieve manier mee om te gaan. Dit kan helpen bij het opvoeden en trainen van (eigen)honden, maar ook bij het omgaan met honden in andere situaties, zoals bijvoorbeeld:

  • een roedel in een dagopvang/ pension
  • de hond hanteren in de dierenartspraktijk waar de eigenaar bij aanwezig is
  • een trimsalon waar je te maken hebt met langdurig fysieke aanrakingen
  • wanneer je les geeft op een hondenschool en een groep honden met eigenaren te begeleiden hebt
  • een uitlaadservice waar je met een samengestelde roedel te maken hebt met of zonder omheining en je de enige bent in de roedel met afleidingen die je tegenkomt in het bos….

Mijn lezingen zijn altijd op maat gemaakt, en zorgen voor nieuwe inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en beschikbaarheid. Ik kijk ernaar uit om het publiek te inspireren!

Wil je een waardevolle investering in je eigen ontwikkeling en groei? Geïnspireerd en gemotiveerd worden? Professioneel je kennis verbreden met inzichten die je niet eens wisten dat ze bestaan...